Tegenwoordig kunnen we overal werken. Of het nu op kantoor, thuis of in een café is. Of misschien denk je wel aan de nieuwe trend Workation (Werken en vakantie combineren). Dus in de ochtend even werken en daarna lekker chillen bij het zwembad of op het strand.

Waar je ook bent, je wilt dan ook telefonisch bereikbaar zijn. VoIPMeister biedt hier de perfecte oplossingen voor.

Op de moderne werkplek kan telefonie niet ontbreken. Tegenwoordig is het niet meer noodzakelijk om een vast toestel bij je werkplek te hebben. Maar doorschakelen naar je mobiel is ook niet echt een super oplossing.

Bij VoIPMeister bieden we verschillende opties voor het inrichten van je nieuwe, moderne werkplek.

De Vialer App

Met de Vialer App kun je bellen en gebeld worden op je zakelijk nummer. Het is een telefonieapp die je installeert op je smartphone. Na het installeren moet je inloggen en ben je direct bereikbaar.

Als je via de Vialer App uitbelt naar een klant, dan zien ze je zakelijke nummer in het display staan.

De Webphone

Via de Webphone bel je met je internetbrowser op je pc of laptop. Je gaat naar de volgende website: https://webphone.vialer.nl/. Logt in met je gebruikersnaam en je wachtwoord en je internetbrowser verandert in een online telefoon.

Met een bijpassende headset zorg je voor een optimale ervaring tijdens het gebruik van de Webphone

 

De Webphone en Vialer App zijn gratis te gebruiken in al onze abonnementen. Ze vereisen alleen een VoIP-account.

Telefonie beweegt mee met de moderne werkplek, wij van VoIPMeister adviseren je graag wat de beste optie is voor jouw situatie.

Wil je meer informatie, kijk dan op onze website onder de optie belopties.
Of neem direct contact met ons op.