Nummerbehoud

Nummerbehoud

Je nummer verhuizen naar VoIPMeister

Vul hieronder het formulier in om je telefoonnummer(s) te verhuizen naar VoIPMeister. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag en zetten we de nummerportering in gang. Zodra we reactie hebben gekregen van je huidige provider, nemen we contact met je op over de vervolgstappen voor je nummerbehoud.

Voorwaarden nummerbehoud

  • Het overnemen van telefoonnummer(s) duurt gemiddeld tien werkdagen. We sturen jou nog een bevestiging van de definitieve datum van de overname.
  • De nummerportering kan al plaatsvinden terwijl je contracttermijn bij je huidige provider nog loopt. Je provider zal dan een eindafrekening sturen voor de voortijdige beëindiging van je diensten. Hierin is VoIPMeister geen partij. Indien je hierover vragen hebt, adviseren we om contact op te nemen met je huidige provider.
  • Verschillende telecomaanbieders zien het overnemen van de telefoonnummers ook als een formele opzegging van alle diensten. Dit houdt in dat ook alle achterliggende diensten als een internet-, pin-, of alarmlijn komen te vervallen. VoIPMeister is hierin geen partij. Neem contact op met je huidige provider om de gevolgen van een nummerverhuizing te bespreken.

Start met overstappen

Bedrijfsgegevens
Gegevens die bekend zijn bij de huidige provider
Kijk hiervoor op de factuur van de huidige provider.
Maak het jezelf en ons makkelijker door een factuur van je huidige provider up te loaden. Deze factuur gebruiken we alleen om de NAW-gegevens te checken. Nadat de aanvraag voor het nummerbehoud is goedgekeurd zullen we de factuur uit onze administratie verwijderen.
Overstappen
Het overnemen van een telefoonnummer duurt ongeveer 10 werkdagen. Vul je een datum dichter in de toekomst in, dan zullen wij deze aanpassen naar de eerst volgende mogelijke datum. In het weekend is overname niet mogelijk.
Overige informatie