WhatsApp Business Integratie

Koppel WhatsApp Business aan je vaste zakelijke telefoonnummer

Met WhatsApp Business kun je laagdrempelig in contact komen met je klanten. Wil je een écht professionele uitstraling? Koppel dan niet een 06-nummer, maar een zakelijk vaste nummer van VoIPMeister aan het WhatsApp Business account.

  • WhatsApp met zakelijke uitstraling
  • Gebruik een eigen zakelijk vaste nummer

Features

Met 10 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland is WhatsApp ongelofelijk populair en daarmee is WhatsApp Business dé manier om in contact te komen met klanten. Gebruikers kunnen de app zelfs op meerdere apparaten, zoals laptops, gebruiken.

Wordt WhatsApp Business nog met een mobiel telefoonnummer gebruikt? Schakel dan eenvoudig over naar een vast nummer voor een professionelere uitstraling. Dit telefoonnummer kan ook gebruikt worden om zelf mee te bellen, ook middels de Vialer App voor je mobiele telefoon.

Heeft je klant al een telefoonnummer en wil de klant dit vaste telefoonnummer ook voor WhatsApp Business gebruiken? Dan is dit eenvoudig te regelen. Download de WhatsApp Business app, voer je vaste telefoonnummer in en verifieer deze in de app.

Goed om te weten:

  • WhatsApp Business kan gebruikt worden op vier verschillende computers, maar je kunt slechts één telefoon aan het account koppelen.
  • WhatsApp en WhatsApp Business kan prima naast elkaar gebruikt worden

Compatibiliteit

De Whatsapp Business integratie is getest in combinatie met VoIPMeister.
Binnen het VoIPMeister Platform zijn geen aanvullende modules nodig, behalve een vast telefoonnummer.

Hoe configuratie je WhatsApp Business?

Stap 1: Downloaden van WhatsApp Business

Stap 2: Verifeer je zakelijke account

a. Zorg dat er in het belplan een mobiel telefoonnummer als eerste stap geconfigureerd is.
b. Kies voor de optie Bel mij (VoIPMeister doet niet aan de sms-functie, dus die optie is niet mogelijk!). WhatsApp zal direct beginnen met het afspelen van de code.
c. Vul deze code in en verifieer jouw telefoonnummer.