Vast op mobiel

Wat is vast op mobiel?

Een vast zakelijk telefoonnummer op je mobiel is handig en eenvoudig. Met een zakelijk vast nummer kom je professioneel en betrouwbaar over. Daarnaast regel je de bereikbaarheid van je vaste telefoonnummer via onze portal.

Vast op mobiel voor ZZP'ers

Heb jij je mobiele nummer op je website staan? Vaak gebruik je dit mobiele nummer ook privé.

Hierdoor ben je eigenlijk altijd bereikbaar, ook voor je klanten. Misschien lijkt dat mooi, maar je hebt daardoor wel minder controle wanneer je je klanten wel of niet professioneel te woord wilt staan.

En dan benaderen je klanten je ook nog eens via Whatsapp. Veel ondernemers vinden dit lastig, zeker wanneer je klant direct een reactie verwacht.

Je kunt dit simpel oplossen met een vast telefoonnummer. Je kunt hiermee je bereikbaarheid instellen en het ziet er gelijk professioneel uit!

Dit in combinatie met onze Whatsapp Business integratie en je hebt gelijk werk en privé gescheiden!

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Bekijk onze tarieven.

Vast op mobiel voor (kleine) teams

Ook met je team ben je bereikbaar via een vast telefoonnummer. Richt het belplan zo in dat eerst de ene en dan de andere collega bereikbaar is.

Wil je liever verschillende mobiele nummers tegelijk laten bellen? Ook dat is mogelijk. De optie ‘Aangekondigd bellen’ zorgt ervoor dat een oproep niet in de voicemail van een onbereikbare collega komt.

Hoe bereik je optimale bereikbaarheid zonder vaste telefoonaansluiting:

Wanneer je team wordt gebeld, druk je op 1 om de oproep aan te nemen. Komt het je niet uit, dan hoef je niet op te nemen en pakt een andere collega de oproep op.
Het is heel eenvoudig om mobiele telefoonnummers toe te voegen of te verwijderen in een belgroep. Handig wanneer een collega op vakantie is of uit dienst gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Bekijk onze tarieven.

Wat heb je nodig voor vast op mobiel?

Vast telefoonnummer

We hebben vaste nummers op voorraad in elke regio in Nederland, dus ook van jouw regio, en we hebben ook landelijke 085-nummers. Wil je je eigen telefoonnummer meenemen? Dat is ook geen probleem.

Een smartphone

Waarop je natuurlijk de VoIPMeister 4G app installeert, zodat je snel kunt wijzigen of je wel of niet bereikbaar wilt zijn. Met je smartphone kun je zowel inkomend als uitgaand bellen met een vast zakelijk telefoonnummer.

Toegang tot ons portaal

In ons online portaal stel je in wat er gebeurt als je telefoonnummer wordt gebeld, zie je gespreksstatistieken in en beheer je je online telefooncentrale.

Mogelijkheden & Tarieven

Mogelijkheden

Binnen het VoIPMeister platform heb je de mogelijkheden tot je beschikking:

  • VoIPMeister App
  • Belplan
  • Belgroepen
  • En nog veel meer…

Tarieven

Je bent al bereikbaar vanaf € 7,00 per maand. (o.b.v. 1 gebruiker en 1 telefoonnummer)

Werk je met een team dan heb je meer gebruikers nodig. Je betaald dan € 5,00 extra per gebruiker.

Wil je meer weten? Vraag dan een offerte aan!