Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie

Voor wie?

We hebben ons gespecialiseerd in stabiele, betrouwbare communicatiemogelijkheden. Of je bedrijf nu klein of groot is, onze oplossing is voor iedereen betaalbaar. Een scherpe prijs voor een geavanceerd telefonieplatform. VoIPMeister biedt oplossingen voor bedrijven van 1 tot meer dan 500 medewerkers.

Zakelijke telefonie op maat

Wij kijken per klant wat de specifieke wensen zijn. Zo kunnen we je telefooncentrale simpel instellen zodat je met je smartphone je zakelijke nummer op kunt nemen. Is je bedrijf wat uitgebreider en wil je met een welkomstbericht en een keuzemenu werken dan stellen we dat voor je in. Het is allemaal mogelijk in ons telefonieplatform.

Ben je een groeiende onderneming dan groeit je telefonieplatform mee. Nieuwe collega of werknemer erbij, super! Met een paar klikken is je nieuwe collega bereikbaar en kan starten met zijn of haar werkzaamheden.

Zelf bepalen hoe je werkt

Heb je werknemers die veel onderweg zijn en gebruik maken van een laptop? Dan is onze webphone en VoIP-app een mooie oplossing zodat je werknemers onderweg bereikbaar zijn. Heb je ook een team dat veel op kantoor zit, dan werken die graag met een vast toestel en een headset.

Van ZZP'er tot het MKB, altijd een passende oplossing

ZZP'er

Voor startende ondernemens en zelfstandigen hebben we een simpele maar slimme oplossing.

MKB

Onze oplossingen voor groeiende ondernemers en het MKB zorgen dat je optimaal met je collega’s kunt samenwerken.

Meerdere locaties?

Wij bieden als VoIPMeister een centrale oplossing voor telefonie. Ook kunnen we de telefonie van bestaande locaties aan elkaar knopen, zodat je vanuit één telefonie omgeving belt. Benieuwd naar de beschikbaarheid van je collega of werknemer? Dit wordt in ons platform weergeven.

Onze telefooncentrale is zo in te stellen dat iedere locatie z’n eigen belplan kan instellen. Heeft je vestiging in Zwolle donderdagavond koopavond of beldienst en voor je vestiging in Enschede geldt dit op woensdagavond? Met onze belplannen kun je dit eenvoudig instellen.

Interesse? Neem contact met ons op