Voor het MKB

Goed bereikbaar voor jouw als MKB

Als MKB wil je graag eenvoudig en overzichtelijk gebruik kunnen maken van je telefonie. Of je collega beschikbaar of in gesprek is, het is allemaal te regelen met je online telefooncentrale. Belt een klant je en moet die doorverbonden worden naar een specifieke afdeling, met het keuzemenu komt je klant makkelijk en snel bij de juiste afdeling terecht.

Bedrijfsuitje of een feestdag? Geen probleem, met openingstijden word je klant eenvoudig op de hoogte gebracht dat je bedrijf vandaag even niet bereikbaar is. Je klant kan een voicemail inspreken en deze komt netjes terecht in je mailbox.

Dit zijn maar enkele van de mogelijkheden die onze telefooncentrale biedt.

Overal goed en makkelijk bereikbaar

Die collega die altijd onderweg is maar wel bereikbaar moet zijn voor het team of via het zakelijke nummer kan makkelijk en snel gebruik maken van onze VoIP App. Zo is je collega via de smartphone beschikbaar.

Of die collega die veel vanuit huis werkt met de laptop, stel de webphone in en je laptop veranderd in een digitale telefoon.

En dan nog je afdeling waar iedereen graag werkt met een vast toestel op het bureau, met een headset zijn ze optimaal bereikbaar en is je complete bedrijf klaar voor het werken van nu.

Schakel een VoIPMeister in!