Tegenwoordig, met de nieuwe manier van werken, kun je de ene dag thuis werken en de andere dag op kantoor. Om op afstand met elkaar samen te werken kun je gebruik maken van tools zoals Microsoft Teams. Zo kun je online met elkaar vergaderen of chatten. Met Microsoft Teams is het al mogelijk om elkaar intern, binnen dezelfde organisatie, te bellen. Maar met de VoIPMeister-koppeling voor Microsoft Teams is het ook mogelijk om te koppelen met je zakelijke telefonie. Je kunt dan met mensen buiten je organisatie bellen!

Dat zorgt er dus voor dat je met Microsoft Teams interne en externe telefoongesprekken kunt voeren. Eigenlijk heb je dus dan nog maar 1 applicatie voor je gesprekken nodig. Dat zorgt voor extra gebruikersgemak.

Hoe koppel je nu je zakelijke telefonie aan Microsoft Teams en wat levert deze integratie je op?

Uitgaand bellen met je zakelijke telefoonnummer

Contact met je collega’s hebben via Microsoft Teams kan al, maar met de VoIPMeister-koppeling wordt het mogelijk om met MS Teams naar externe telefoonnummers, je klanten te bellen. VoIPMeister koppelt beide systemen met elkaar. Nadat Microsoft Teams gekoppeld is aan je zakelijke nummer is het mogelijk om via MS Teams interne en externe telefoongesprekken te voeren.

Inkomende gesprekken opnemen met Microsoft Teams

Word je op je zakelijke nummer gebeld, dan gaat nu je Microsoft Teams over. Zo heb je één applicatie die je kunt gebruiken om alle gesprekken, intern of extern te kunnen opnemen. Zo kun je ook tegelijk bellen en chatten met je collega’s als je iets moet navragen.

Beschikbaarheid van je collega's checken

Doorverbinden wordt ook makkelijker met de koppeling. Zo kun je direct zien of je collega beschikbaar is, afwezig is of niet gestoord wil worden. Is je collega beschikbaar, dan kun je direct in Microsoft Teams het telefoongesprek doorverbinden

Advies om VoIPMeister te integreren met Microsoft Teams

Wil je meer weten of advies hebben over hoe je Microsoft Teams kunt koppelen aan je zakelijke telefonie? Wij staan bij VoIPMeister altijd voor je klaar.