Bellen is de meest bekende manier van contact hebben. Het is ook haast ondenkbaar dat de telefoon van het bureau zal gaan verdwijnen. Dus hoe kun je deze manier van communiceren betaalbaar houden? Dit kan o.a. door naar de kosten te kijken en te kijken of je kunt besparen op deze kosten.

 

Je kunt besparen op je zakelijke telefonie, naast de grote aanbieders zoals KPN, XS4ALL, Vodafone en T-Mobile, zijn er ook kleinere aanbieders van telefonie-oplossingen.

VoIPMeister is één van die kleinere aanbieders voor zakelijke telefonie.

Met onze pakketten kun je al vaak snel flink wat kosten besparen. Denk hierbij aan besparing op de belminuten maar ook op je telefoonpark of je telefoniepakket/abonnement.

Mogelijkheden voor kosten besparen

Allereerst kijk je naar je huidige abonnement, wat gebruik je daar en waar betaal je eigenlijk voor wat je niet gebruikt. Vervolgens kun je ook de kosten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijk. Kijk daarbij dan wel goed naar wat je nu hebt, wat je eventueel zou willen en of de aanbieding waarmee je vergelijkt dit je allemaal biedt.

Daarnaast kun je kijken of je toestellen nog voldoen, misschien moet je erin investeren voor een goed toestel met een bijpassende headset, maar als je personeel goed kan bellen, zullen de gesprekken ook beter en sneller verlopen. En er zijn tegenwoordig ook veel alternatieven voor een vast toestel, denk hierbij aan een Webphone (bellen via je internetbrowser) of een app, zoals de Vialer App, op je mobiel (bellen met je zakelijke nummer vanaf je mobiel).

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen, neem dan contact op zodat je een goed en passend advies krijgt.

Ons aanbod

Binnen ons platform kennen we verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij maatwerk aan en een compleet pakket.

Maatwerk

Met ons Maatwerkpakket wordt er gekeken naar de belbehoefte in het bedrijf. Zo kijken we wat er minimaal nodig is en welke extra’s je erbij wilt hebben. Voordeel hierbij is dat je echt alleen betaald voor wat je gebruikt. Dus dat is mooi besparen op je telefoniekosten.

Ons Maatwerkpakket is al beschikbaar vanaf € 6,00 per maand.

Compleet

Bij het Compleetpakket hebben wij al een aantal acties voor je gedaan. Zo krijg je de meest gebruikte modules (o.a. Openingstijden, Keuzemenu, Voicemail naar email enz.) en kun je als gebruiker drie verschillende manieren van bereikbaarheid (telefoon, Webphone en de Vialer App) instellen. Daarnaast kun je in ons Compleetpakket onbeperkt bellen in Nederland. Het Compleetpakket is dus veel opties en incl. onbeperkt bellen voor weinig.

Ons Compleetpakket is al beschikbaar vanaf € 18,00 per maand.

Advies om kosten te besparen

Wil je meer weten of advies hebben over hoe je kosten kunt besparen op je zakelijke telefonie? Wij staan bij VoIPMeister altijd voor je klaar.